Bio Sculpture Gel

Bio Sculpture Gel (BSG) er en polymetrisk gel. Det vil si at den er en type høygradig plast av samme type som blir brukt til øyelinser, hofteproteser eller hvite tannfyllinger. På grunn av dette vil du som kunde, enten du forsterker eller lager en forlengning på dine negler, få en fleksibel og sterk negl.

Bio Sculpture Gel er formulert totalt ulikt alle andre geler og puddersystemer i verden. Gelen inneholder ingen acrylmonomer og er sammensatt med formål å gi styrke og næring til den naturlige neglen. Den er så fleksibel at har man mistet en negl, så kan den bygges opp på ny med Bio Sculpture Gel.

Gelen er luktfri og krever minimalt med filing og kan fjernes fra naturneglen uten å files av. Vår spesialkomponerte gel-remover løser gelen forsiktig fra naturneglen.

Happy-day.no (TV2) testet BSG med en lekker sjokoladefarge:

Metoden ble først introdusert på markedet i Sør-Afrika, og kom til Norge for omlag 10 år siden. Metoden går ut på å bruke en spesialgelé oppå naturneglen, som så herdes under UV-lys. Ifølge produsentene skal BSG være et sunnere alternativ innen negledesign. Det skal ikke skade naturneglen, og sprer ikke støv, gass eller lukt under påføring. Den skal også være 99 prosent allergifri.

Utvalget av farger er enormt, og man kan få både klassiske, elegante farger, og trendfarger som for eksempel denne sesongens sukkertøynegler. Bio Sculpture gel bygger mer på neglen enn det Shellac gjør. Resultat er kraftigere negler, uten at dette skal skade naturneglen. Overflaten er jevn og blank.

Negledesigneren starter med å fjerne rester av gammel lakk, dytte ned neglebåndene forsiktig, og legge underlakk. Deretter legges BSG lagvis på, mer herding i UV-lampe mellom hvert strøk. Til slutt legges en overlakk.

Ifølge produsentene skal BSG holde opp til to uker. Det viktigste er at man ikke piller på neglene. Har det først kommet en liten, løs flik på en negl, skal du helst la denne i fred. Alternativt kan du jevne ut overgangen med en fil og legge på ny overlakk. Overlakken skal uansett fjernes og skiftes hver uke, for ekstra holdbart resultat. Dette gjør du med en neglelakkfjerner du får kjøpt i neglesalongen. Denne skader ikke geleen.

Både Shellac og Bio Sculpture Gel må herdes i spesielle UV-lamper.

Ønsker man å fjerne Bio Sculpture Gel hjemme, gjør man dette ved å ta ren aceton på en halv bomullsdott, legge denne på hver negl, og pakke fingertuppene inn i sølvfolie. Så sitter man med dette noen minutter, før man forsiktig kan forsøke å fjerne geleen med en orangepinne.

Holdbarhet: 3-4 uker

Konklusjon: Resultatet er superblankt og jevnt. Neglene ser sunne og velstelte ut. Dette er perfekt om du skal på fest eller weekendtur og vil unngå å ta med hele manikyrsettet på tur. Geleen bygger en del på den naturlig neglen, og dette er en fordel om du har tynne negler som trenger forsterkning. Er neglene dine sterke og tykke fra før, kan de kanskje bli i tykkeste laget. Det er veldig fristende pille når geleen løsner i kantene. Klarer man å la være, kan resultatet vare lenge. Begynner man å pille, er det gjort. Drar du av geelen, drar du nemlig med deg det øverste laget av neglen. Ingenting for klåfingrer altså.

Våre priser:

Negler

Forsterkning med Bio Sculpture Gel (én farge) 790,-
Forsterkning med Bio Sculpture Gel (fransk) 830,-
Forlengning med Bio Sculpture Gel 990,-
Etterbehandling av forlengning 790,-
Gelenegler 750,-
Etterbehandling gelenegler 690,-
Forlengning med gele 830
Shellac 500,-
Manikyr uten lakk 400,-
Manikyr med lakk 450,-
Reklamer