Green peel

Behandlingen er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek. Dr. Schrammek har spesialisert seg i aldring og allergi med ekspertkunnskaper i planter og urter. Ettersom Green Peel ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan irritere huden, kan den også brukes av de mest sensitive og samtidig styrke huden og hudbarrieren. Urtene som benyttes er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende. Metoden har eksistert i over 50 år, i over 50 land over hele verden og vunnet flere priser.

10.12.17-BehandlungsMethode-Broschüre.indd

Green Peel® Fresh Up – dette er den mykeste urtepeelingen populært kalt “Party Peel”. Flere og flere tar behandlingen før de skal ut og stadig flere kjendiser er blitt avhengig av peelingen før de entrer scenen. Peelingen gir en glød en ikke kan sminke seg til. Samtidig gjør den underverker på store porer og uren hud. Sensitive kunder som ikke tåler kjemisk peel og syrebehandlinger er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og faktisk styrker huden.

Green Peel® Energy – Dette er en dypere variant som holder det den lover. En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. Perfekt for de som ønsker en kraftigere antiage og forbedring av konkrete hudproblem. Alle hudens funksjoner, som svekkes med årene, blir stimulert opp. Urtepeelingen har samme ph som huden og stripper derfor ikke hudbarrieren, men styrker den. Ideel som en intensiv anti-rynke behandling 4-6 ganger i året eller 2-3 etter hverandre som kur.

Peelingen er ideell som tilvenning til den dypeste behandlingen. Energy gir umiddelbar effekt uten å begrense hverdagen.  Samme dag føles huden rød og varm, men ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

Green Peel® Classic – Dette er den opprinnelige Green Peel® og den dypeste av de tre utgavene. Total hudfornyelse på 5 dager brukt i over 50 år i over 50 land. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Denne behandlingen har bevist at det er mulig å behandle konkrete hudproblem for hele kroppen – en trygg og ektremt effektiv måte ved hjelp av hudens egne rersuser.

Rett etter behandlingen er huden rød og varm. Dagen etter er huden roligere, men stam. 3 og 4 dagen skiftes huden ut ved å flasse. NB! Ikke alle har synlig flassing, men optimal hudforbedring oppnås uansett. Inkludert i prisen en oppbyggende etterbehandling etter 5-6 dager på 60 min. Spesial tilpassede hjemme produkter etter behandlingen må brukes.

 

Priser

Green Peel Classic inkl. oppfølgingstime 2500,-
Green Peel Energy 1200,-
Green Peel Fresh-up 1100,-
Green Peel Express 990,-
Reklamer