Kurs i vippe-extensions

Dette får du på et intensivt grunnkurs hos meg:

  • 20 timer med en kombinasjon av teori, demo og praktisk arbeid med personlig opplæring. (Egen videreutviklet metode)
  • Et variert og komplett start-kit som rekker til 300 kunder.
  • Diplom på gjennomført kurs

Etter gjennomført grunnkurs tilbyr jeg også spesialiseringskurs på ulike teknikker for viderekomne.

Total pris for kurs og start-kit: 12.000,-

Gi dine kunder luksus

Vippeextensions egner seg for alle kvinner. Om du er ung, voksen, fashionista, travel mamma eller karriereklatrer, så har vi som kvinner minimum én ting til felles: vi ønsker å føle oss vakre. Men, å sminke seg tar tid, mascaraen renner utover dagen om man ikke allerede har bommet idet man påførte den, og når kvelden har kommet er møter sminkeringene under øynene deg i speilet. Tenk å heller kunne våkne opp med et forførende og åpent blikk, at med litt solpudder eller rouge så er man klar for å møte dagen? Med vippeextensions får du en enklere og mer effektiv hverdag, du vil føle deg bedre og kan leve spontant uten å måtte dykke i sminkepungen når en invitasjon kommer brått på.

Min rolle er å gi deg kunnskapen og redskapene til at du kan tilby dine kunder akkurat dette.

 

20 timers kurs

Kurset består av 20 timer intensiv teoretisk og praktisk opplæring, og gjennomføres gjerne over en helg. Vi skal jobbe med det visuelle og gjøre oss bevisste rundt form og hvilke vippertyper og teknikker som kan gi oss resultatet vi er ute etter.

Mine metoder gir deg det du trenger for å gi kunden din dukkeblikk, cat eyes, naturlig eller dramatisk look. Og strengt talt er det ikke noe enten/eller i forhold til fyldig og naturlig resultat.  Ja takk, begge deler er fullt mulig! Jeg håper også at perfeksjonisten i meg smitter over på dere, fordi jeg legger extensions på alle de naturlige vippene, og gir meg ikke før både jeg og kunden er fornøyd!

 

Om kursholderen

Mitt navn er Daiana og driver og er innehaver av Glød de Norvège i Posthallen som ligger i hjertet av Oslo. Jeg har siden 2004 jobbet som hudpleier og kroppsterapeut over hele verden. De siste syv årene har jeg spesialisert meg i vippeextensions, og er, i all ydmykhet, en av de fremste ekspertene på nettopp dette området.

Daiana

Min visjon er å gjøre det mulig for kvinner å føle seg vakre uten å måtte stå opp før soloppgang for å oppnå det. På kundelisten har jeg store og kjente tv-profiler, artister, moteeksperter fra norske magasiner,it-girls, skuespillere og de kjære hverdagsheltene som meg og deg. Ved å lære deg min vippekunst, mine teknikker og inspirere deg kan vi sammen gjøre mer for enda flere kvinner. Jeg vil derfor invitere deg til kurs i vippeextensions.

 

Meld deg på

Send mail til  kurs@gloeddenorvege.no for å melde deg på!

Reklamer